• Пликове за печене

  Препоръчвам Ви моите специални пликове за печене FINO защото:
  Те са изключително удобни за готвене на месо, риба и зеленчуци, дори и за печене на сладкиши. С тях може да приготвите здравословна, нискокалорична храна, без да използвате мазнина. Те запазват ястията сочни и ароматни, запазвайки витамините и хранителните вещества. Лесни са за използване и запазват фурната, микровълновата печка и съдовете чисти. Предлагат се 2 размера: 35 х 43 см (за макс. 2.5 кг) и 25 х 38 см (за макс. 1.5 кг)
  Моят приятелски съвет:
  Преди да затворите плика, сипете в него малко вода, бульон или вино. Ястието ще бъде още по-сочно и вкусно. А ако предпочитате месото по-хрупкаво, отворете плика, преди да сте приключили с печенето.

 • Пликове за храна

  Препоръчвам Ви моите нови пликове за храна защото:
  Предлагат се в опаковки по 250 бр. на ролки, което ги прави икономични и изключително удобни за съхранение и употреба. Може да избирате според нуждите си различни размери – 0.5 л, 1 л или 3 л.

 • Плоски микрофибърни мопове

  Препоръчвам Ви моите нови плоски микрофибърни мопове FINO защото:
  Новите универсални микрофибърни подочистачки FINO са идеални за сухо и мокро почистване. Не оставят следи по подовите настилки. Ефективно премахват мръсотията от всички видове подови повърхности: каменни, дървени, паркет, теракота и др. Микрофибърните подочистачки не изискват задължително използване на препарати. Може да се използва само чиста вода, а при употреба на почистващи препарати, крайния ефект се подсилва допълнително. Бърсалките могат да се перат при температура до 60° С. Предлагат се допълнително резервни бърсалки.

 • Класически бърсалки за под

  Препоръчвам Ви моите нови класически бърсалки за под FINO защото:
  Те премахват ефективно мръсотията от всякакъв тип подови настилки. Изработени са от абсорбиращи и дълготрайни материали. Може да избирате измежду различни варианти, в зависимост от вашите предпочитания и нужди. Предлагат се памучни, синтетични, вискозни, микрофибърни и щамповани бърсалки, а също и универсални дръжки, съвместими с всички видове класически бърсалки FINO.

 • Целулозни гъби

  Препоръчвам Ви моите нови целулозни гъби FINO защото:
  Специалната им структура с целулозни фибри осигурява уникална попиваща способност и е изключително дълготрайна. Предлагат се универсални кухненски гъби за миене на съдове, гъби за деликатни повърхности подходящи за тефлонови и лесно надраскващи се покрития, а също и абсорбиращи гъби за подсушаване и забърсване на всякакви повърхности в кухненските и санитарните помещения.